“Ik wist niet dat wij aan het daten waren…”

Voor je verder leest, wil ik je graag even waarschuwen: deze blogpost gaat waarschijnlijk de geschiedenis in als de samenvatting van een van de zieligste momenten van mijn leven. Zit je nog steeds klaar? Then get some popcorn, ramptoeristje, ‘cause it’s about to get nasty. (Ja, het heeft met Tinder te maken en ja, ik hield voor de verandering mijn kleren wel eens aan.)

Dinsdag is voor mij altijd een beetje het kleine broertje van maandag: je staat natuurlijk al een stap dichterbij het weekend, maar het einde van de werkweek is nog lang niet in zicht en het is bovendien veel minder acceptabel om op dinsdag met een lang bakkes rond te lopen dan op maandag. Ik was dan ook van mijn druilerige dinsdag aan het bekomen, toen Rambo plots de conversatie opende met de profetische woorden: “Ik denk dat je slutgang een beetje over mij aan het roddelen is.” Wait, what?

“Indien je les wilt in ‘Hoe laat je een jongen in de waan dat je 10 uur per dag slaapt en de overige 14 uur over hem zit te kakelen?’ kan ik je altijd verder helpen.”

Voor de volledigheid moet ik eventjes terugspoelen naar eerder die dag, wanneer ik er was achtergekomen dat Rambo bevriend is met de vriendin van een van mijn beste vriendinnen. Aangezien ik weet dat die vriendin een nogal loco Tinderperiode achter de rug heeft, won de nieuwsgierigheid in mij het van mijn stay cool-attitude en ging ik ten rade bij mijn vriendin. De rest is geschiedenis:

Rambo: Een vriendin van mij stuurde net dat haar vriendin naar mij vroeg. Die is namelijk bevriend met jou en had verteld dat wij aan het daten zijn. (Ja, Rambo, een vriendin van je.)
Ik: Oh God, dit is zó gênant. Of zo grappig. Ik weet het eigenlijk niet.
Rambo: Doe maar grappig. Ik wist wel niet dat wij daten 😉
Ik: Doe maar gênant. Doen we ook niet, Rambo. Satisfy me and leave.
Rambo: Ik hoop wel niet dat er nog meer Tinderchicks uit de kast vallen.
Ik: Hoe klein is de wereld eigenlijk? Of moet ik de vraag anders stellen? Met hoeveel procent van half vrouwelijk België heb jij al in bed gelegen?

The worst part? Ik moet doen alsof ik het allemaal heel grappig vind want alles wat ook nog maar naar irritatie ruikt, zou overkomen als jaloezie. En dat is het niet. Echt niet.”

Indien je les wilt in “Hoe laat je een jongen in de waan dat je 10 uur per dag slaapt en de overige 14 uur over hem zit te kakelen?” kan ik je altijd verder helpen. Ik snap gewoon ook niet zo goed dat dat meisje de noodzaak voelde om haar ex-Tinderscharrel over mij in te lichten. Ze wilde mijn vriendin zelfs niet inlichten over hoe ze Rambo exact kent (maar ondertussen wel een beetje over mij gaan babbelen, proper) en ook Rambo zelf klapte aanvankelijk niet uit bed de biecht. Na wat aandringen kreeg ik echter wel te horen hoe de vork in de steel zit, inclusief details waarvan ik niet denk dat zij apprecieert dat ik ze ken. Ach ja, zal haar leren. Klikspaan.

The worst part? Ik moet doen alsof ik het allemaal heel grappig vind want alles wat ook nog maar naar irritatie ruikt, zou overkomen als jaloezie. En dat is het niet. Echt niet. De sisters before misterstrut in mij vindt alleen dat de chicks van een fuckboy in hetzelfde schuitje zitten en het dus maar beter voor hun eigen geslacht kunnen opnemen in plaats van over elkaar te gaan roddelen. Voor ik de feministe in mij helemaal op jullie loslaat, ga ik graag een nieuwe date plannen met bovengenoemde fuckboy. We zijn dan wel niet aan het daten, maar ik hou jullie op de hoogte! 😉

9 gedachten over ““Ik wist niet dat wij aan het daten waren…”

Voeg uw reactie toe

 1. Goh, lijkt mij allemaal zo fake om zo te doen. Doen alsof je het allemaal grappig vindt terwijl het eigenlijk maar allemaal raar is en je eigenlijk vooral jezelf wilt zijn. Ik zou een slechte tinderpersoon zijn, denk ik!

  Like

  1. Hahaha mezelf zijn is niet echt een probleem. Bij andere jongens zegt de sanity in mij meestal wel: het is ok, laat vallen, beginnen ranten is niet de manier om hiermee om te gaan. Die filter heb ik bij Rambo (vreemd genoeg) (en helaas) niet: ik gooi er alles maar uit. De awards voor pain in the ass (hij) en crazy bitch (ik) voor 2017 zijn inmiddels dus bekend! Maar ik snap wel wat je bedoelt haha, zeker in het begin is dat al eens lastig 😀

   Like

 2. Ondertussen zie ik Rambo al helemaal voor mij als een super sexy kerel waar je zulke spannende avonturen mee kan beleven, waardoor je al zijn negatieve kanten gewoon kunt vergeten. Haha. Zolang je er maar plezier aan kan beleven 😉

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: