Friday Friyay

Ik had nogal wilde plannen voor vrijdagavond – plannen waarin Rambo heel erg betrokken was – en baalde dan ook toen Moeder Natuur daar op donderdagochtend een stokje voor stak. Rambo bleek “een beetje chillen” (lees: spoonen en massages) ook oké te vinden, hij vond het alleen nogal zuur voor mij. Nogal zuur? The understatement of the year goes tooo… (Sorry, alsof die tijd van de maand alleen nog niet erg genoeg is, zadelt Moeder Natuur je ook nog op met een horny level van 11/10 – puur en alleen voor haar eigen entertainment).

Rambo koos er met Manchester by the Sea niet alleen een Oscarsensatie uit, maar ook één van de saaiste films die ik de laatste tijd heb gezien. Toen de aftiteling verscheen, dacht ik nog steeds dat de film pas op gang aan het komen was. Intellectuele Rambo vond het verhaal diep, ik vond het vooral diep slaapverwekkend. Wat wel grappig was, was dat een van de hoofdpersonages twee vriendinnetjes heeft en nog op zoek is naar een derde, terwijl hij erg zijn best doet om hun bestaan voor elkaar verborgen te houden. Rambo merkte fier op: “Wa ne keiiiiirel, lijkt een beetje op mij!”. Ik draaide mij om zodat ik één centimeter van zijn gezicht lag en zei: “Ja, alleen heb jij de pech dat je Tinderchicks elkaar wel kennen.” Echt waar, die grimas is één van de beste dingen die ik in mijn leven al gezien heb.

“‘Ik ga mama helemaal niks vertellen over mijn tattoo en jij ook niet, of ik zeg haar dat jij aan het rondpoepen bent.’ Wauw, bedankt, kleine zus.”

Terwijl ik hem aan het masseren was, had hij het over zichzelf als boyfriend material. Hij zei dat het niet lang zou duren voor ik kwam smeken om meer – echt waar, die nek ontploft nog eens. Ik drukte mijn nagels extra diep in zijn vel en fluisterde: “Niet hopen, Rambo.” Daar leek hij wat beledigd door. Het beste is wel dat ik het meen. Elke keer ik hem zie, heb ik hetzelfde gevoel: superleuke kerel en boy, does he turn me on, maar wel echt niets voor mij. En dat stelt mij enigszins gerust, want ik weet dat the Rambo thing nergens toe leidt.

Een paar uur eerder had mijn zus mij ook vrolijk op de hoogte gebracht van haar plan om een tattoo te laten zetten. Alleen wist mama wel van niets. Toen ik voorzichtig opperde of ze mama toch niet zou inlichten, luidde haar antwoord als volgt: “Ik ga mama helemaal niks vertellen en jij ook niet, of ik zeg haar dat jij aan het rondpoepen bent.” Wauw, bedankt, kleine zus. Toen ik die anekdote met Rambo deelde en hem toevertrouwde dat ik geen al te grote fan van ben tattoos, zei hij prompt dat hij een anker met de naam van zijn ex op zijn rechterbil had staan. Niet dat ik daar ook maar een jota van geloofde, maar ik checkte het voor de zekerheid toch maar even – geen anker te zien, oef –, wat mij een “Kleine, wat dacht ge nu?” van zijn kant opleverde.

“Het goede aan onze bijdehante conversaties? Ik kan tegen zijn geplaag, hij reageert gekrenkt. Two can play this game, Rambo.

Eén ding dat ik Rambo moet nageven is zijn belachelijk goede muzieksmaak. Niet alleen de naam van zijn afspeellijst op Spotify – Chaud – maar ook de duurtijd – 24 uur – trokken mijn aandacht. Ik merkte op dat dat wel erg veelbelovend was, waarop hij raak antwoordde dat dat nodig is voor als er een paar chicks na elkaar langskomen. Ik vroeg snel of ik dan in de ochtend mocht langskomen zodat ik daarna nog naar mijn andere lovers kon. Het goeie aan onze bijdehante conversaties? Ik kan tegen zijn geplaag (of ik toon het niet als het mij wél irriteert), hij reageert gekrenkt. Two can play this game, Rambo. Toen hij ook nog opperde dat ik zijn voorhoofd – waarvan ik weet dat hij het zelf nogal aan de grote kant vindt – wel mocht masseren, kon ik het niet laten om op te merken dat ik daar heel de nacht aan bezig zou zijn. Ik weet het, ik ben slecht. Maar ook ontzettend goed in dit spelletje. Net als mijn tegenstander. Ik denk dat ik van die jongen het laatste nog niet gezien heb.  

9 gedachten over “Friday Friyay

Voeg uw reactie toe

 1. Haha, heerlijk. Ben benieuwd of hij dat gewend is. Ik ben zelf redelijk sarcastisch en merk dat niet alle mannen dat kunnen hebben. Wat het natuurlijk alleen maar lekker maakt.

  Like

 2. Wat een heerlijk smeuïg verhaal om te lezen, zeker omdat ik de laatste tijd ook wat meer met daten bezig ben 😉 Ik moest wel lachen om je heerlijk sarcastische opmerking over zijn voorhoofd. Doet het altijd goed!

  Geliked door 1 persoon

 3. Haha. Wat een speciaal type, die Rambo. Ik vraag me gelijk ook af of hij niet degene gaat zijn die gaat smeken om meer, van zodra jij iemand anders gevonden hebt. Spanneeend 😉

  Geliked door 1 persoon

 4. Hahaha hilarisch! Ik kijk op naar je bijdehante-opmerkingen-makenskill. Daar ben ik niet zo goed in. Alleen 1 keer een jaar of twee geleden vond ik dat ik echt een goed antwoord had op een kerel. Zo zat als een patat en zijne maat ook. Begint de ene tegen mij dat de lul van de andere echt GIGANTISCH is, echt wat alle vrouwen willen en dat ik niet weet wat ik mis. Hij: Als je dat in uwe mond steekt, hebt ge er een week keelpijn van enal. Ik: ah is da zo? Hij: ja jong! Echt waar! Ik: spreekt ge uit ervaring? Haha die gast zijn gezicht vergeet ik nooit meer :p tot zover mijn repertoire 😉

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: