Dreamboy of nightmare knight?

De reden dat ik niets meer geschreven heb over dreamboy is simpelweg dat er nooit een vervolg is gekomen op de Netflix and chill-date van een paar weken geleden en dreamboy eerder een nightmare knight bleek te zijn. Na een week non-stop berichtjes sturen (tot op het vervelende af), was het ineens windstil. Mijn laatste berichtje bleef ongelezen in het universum hangen. Tot zover het dreamboy-hoofdstuk dus. (Note to self: stop met je Tinderveroveringen een bijnaam te geven die eindigt op boy. Bioboy en dreamboy hebben namelijk een aantal dingen met elkaar gemeen: hun goede smaak in vrouwen en het feit dat ze je allebei geditcht hebben.)

Gelukkig staat het medium waarop ik beide heb leren kennen altijd klaar voor wat vertier in mannelijke vorm. Tinder voorzag me meteen van een nieuwe match die ook nog eens iets zinnigs leek te vertellen hebben. Maar zoals altijd op Tinder school er ook hier een addertje onder het gras – de eerste dag was het gesprek echt boeiend, alleen bleef die kerel maar berichtjes sturen en bleek zijn leven toch iets minder interessant dan ik aanvankelijk had gedacht. Niet dat hij daar veel aan kon doen want hij was volop aan het solliciteren en ik weet hoe dat al je tijd en energie opslorpt, maar als je momenteel niet zo’n interessant leven hebt, stuur mij dan ook niet 24/7 berichtjes.

Toch was ik geneigd hem het voordeel van de twijfel te gunnen. Ik vreesde namelijk dat ik mijn nieuwe conversaties iets te veel met the Rambo conversation vergeleek – die is namelijk allesbehalve saai. Rambo weet hoe hij met meisjes moet praten. Maar die vergelijking is niet echt eerlijk aangezien het ook waarschijnlijk zo ongeveer zijn hoofdjob is om met meisjes te praten. Toen ik op zondagavond rond middernacht echter van beide een sms’je kreeg, kon ik niet anders dan de vergelijking toch maken…

 • Nieuwe match: Morgen weer solliciteren, as usual… En in de namiddag begin ik dan wel aan het avondeten. Patatjes schillen en zo…
 • Rambo: Wanneer massage??? Heb zin in u.

Bye, potato head. (En ja ik weet het, het is niet eerlijk, want hij heeft waarschijnlijk meer interesse in mij dan Rambo ooit zal hebben, maar komaan… patatjes schillen?!) En nu ik het toch over Rambo en nightmare knights heb… Tegenwoordig verstoort die kerel zelfs al mijn nachtrust (en not in a good way, helaas). Ik droomde vannacht namelijk dat ik bij hem bleef slapen wanneer hij alleen thuis was. Plots dook zijn mama echter op, noemde mij een hoer, gaf haar zoon voor de rest van zijn leven huisarrest en maakte mijn auto kapot, waardoor ik te voet en al slut shamend terug naar huis kon. The Rambo thing is niet goed voor mijn geweten, daar ben ik wel zeker van.

Dreamboy is dus out of the picture. En een deel van mij vindt dat jammer, maar een ander (misschien zelfs nog wel groter) deel van mij is ergens ook blij dat ze nu gewoon onbezonnen met Rambo kan blijven afspreken. Nu ja – mijn nachtmerrie toont aan hoe onbezonnen ik met de situatie omga, maar goed. Mijn prins op het witte paard komt er nog wel aan en ondertussen amuseer ik me wel met de hengsten die mijn pad kruisen. (En for the record, mama van Rambo: ik ben zo’n meisje dat de perfecte schoondochter zou zijn, alleen gaat dat niet gebeuren. Dag en bedankt!)

13 gedachten over “Dreamboy of nightmare knight?

Voeg uw reactie toe

 1. Oh zo herkenbaar deze blogpost! Ik begin het echt gehad te hebben met de “hey, cva?” conversaties. De Rambo’s zullen altijd interessanter blijven. Haha, ik zou hier echt ook een heel boek over Tinder kunnen schrijven en hoe zwaar ik me wel niet herken in wat je schrijft, maar ik mag niet vergeten dat ik hier niet anoniem ben :p

  Like

  1. Hahahaha. Dit. Maal. Duizend. Ik antwoord echt al niet meer op “hey”, omdat ik weet wat voor conversatie dat gaat worden. Mijn bio is meestal ook echt wel iets waar je makkelijk een openingszin over kan verzinnen, dus het is niet dat ik het ze moeilijk maak, haha. Ik begin zelf ook echt nooit met “hey” dus als ik origineel kan zijn, kunnen zij dat ook 😉 En ja, de Rambo’s zullen inderdaad altijd interessanter zijn, het probleem is alleen dat daar niets van komt, haha!

   Like

 2. Haha, hoe maak je hier allemaal tijd voor?! In mijn grijze verleden op Tinder had ik ongeveer twee weken twee mannen die wilden afspreken en ik vond dat al zo druk. Uiteindelijk besloot ik af te wachten wie na de date het meest actie ondernam en heb ik van een van die dates nooit meer iets gehoord na een eigenlijk best wel leuke date. Mocht jij echt gaan kiezen, uit je verhaal klinkt Rambo toch wel wat interessanter 😉

  Like

  1. Haha, dat “niks laten horen” blijft verschrikkelijk, maar goed, dan heb je het wel door. Soms date je, is het superleuk en blijft het dan zo wat aanslepen via sms. Dat vind ik echt nog erger eigenlijk. Word volwassen, denk ik dan… En nja, als ik deze drie boys bekijk, is er niet eens echt een keuze te maken. Rambo it is 😉 En haha, niet iedereen waarover ik schrijf, is per se de afgelopen weken in mijn leven gekomen, hoor, dan zou ik inderdaad wel gek worden 😉

   Like

 3. Ben ik blij dat ik van straat ben maar toch nog steeds leuk om je blog te lezen. Ik heb mijn 4 jaar single ook een haat/ liefde relatie met Tinder gehad. Dus ik herken mezelf erg in je verhalen. Xx

  Geliked door 1 persoon

   1. Idd.. bij mij vloog tinder regelmatig maar vanaf ik dan 2 min niets te doen had kwam diene swipe tik weer naar boven 😅

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: