Rambo’s double standards

Ik was al langer van plan om Rambo casual iets over mijn andere Tinderdate te vertellen. Niet omdat ik van nature uit een slecht persoon ben die kickt op drama, wel omdat hij er mij elke keer fijntjes aan herinnert dat hij er side chicks op nahoudt. En dat is oké (kinda), ik wou gewoon dat hij wist dat ik me ook niet bepaald vastklamp aan hem. Daarom greep ik mijn kans toen hij één van zijn avontuurtjes ter sprake bracht. In my defense, hij vroeg zelf om de details, dus moest hij achteraf ook niet komen klagen.

Mijn vorige blogposts zijn er misschien het levende bewijs van, maar ik heb nogal de neiging om mijn leven in het lang en het breed uit te leggen. Dat had ik misschien niet moeten doen over mijn date, maar goed, my mouth speaks before my mind thinks. Ik bespaarde Rambo de details dus niet bepaald en zijn reactie liet zich nog het best omschrijven als furieus. De conversatie gebeurde via sms, dus ik denk dat ik ze maar beter ook zo weergeef:

Rambo: Dan ben je beter af met hem hé, als hij the favor returnt.
Ik: Ja, en nog niet zo slecht ook 😉
(Die was erover, I admit.)
Rambo: Goed voor jou. Bel hem dan op hé, als hij dan toch zo goed was.
Ik: Ik heb hier geen zin in, Rambo. Het was eenmalig, ik zie zijn lying ass niet meer.
Rambo: Balen dan, het was nog zo lekker. En dat op de eerste date.
(Wow, ga je double standards op iemand anders loslaten hé, Rambo, met sommige van je Tinderdates had je nog geen drie woorden gewisseld voor ze in je bed lagen.)

“Rambo stak zijn hypocriete reactie op zijn mannelijke trots. Ja, want ik heb geen trots.”

Ik: Rambo, serieus gast. I get it, iets te gedetailleerde uitleg. Sorry, ik zou het in jouw plaats misschien ook niet appreciëren. Ik dacht alleen niet dat het je zo zou storen omdat je zelf vaak genoeg zulke opmerkingen maakt.
Rambo: Hm, mannelijke trots die een beetje gekrenkt wordt, I guess.
(Ja, want ik heb geen trots.)
Ik: Als het je mannelijke eer wat kan opkrikken, Rambo, ik was nooit van plan om er twee tegelijk te blijven daten, want zo ben ik niet. En die andere kerel zou nooit een optie geweest zijn in vergelijking met jou.
(HOE LIEF BEN IK EIGENLIJK???)

Rambo: Hm, kwam gewoon een beetje over als “je bent vervangen”…
(Vervangen als wat???)
Ik:
Als ik eerlijk ben, geef jij die indruk elke keer.
Rambo: Ja, maar het verschil is dat ik daar vanaf het begin eerlijk in ben geweest.
Ik: Ik heb je nooit gezegd dat het oké is dat jij andere meisjes ziet en dat ik als een non ga leven. Je had het gewoon niet verwacht van mij, dat is het verschil. En ik had misschien iets beter op mijn woorden moeten passen, maar aan de andere kant heb ik eigenlijk geen verantwoording af te leggen tegenover jou.
Rambo: Daar heb je gelijk in.

En daar heb ik inderdaad gelijk in. Niet dat ik van plan om nog een Tinderdate te zoeken – mijn liefdes- en bloggersleven zijn zo al gevuld genoeg – maar dat moet hij niet weten. En als ik het van plan was, dan had hij er nog geen zaken mee. En zijn mannelijke trots ook niet.

4 gedachten over “Rambo’s double standards

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: