Nightmare knight strikes again

Een paar weken geleden kreeg ik één van de meest absurde berichtjes binnen op Messenger. Dreamboy (die uiteindelijk meer weg beek te hebben van een nightmare knight) verweet me dat hij niets meer van me hoorde. Even ter recapitulatie: dreamboy is ook degene die mijn berichtje een maand lang niet opende en er nooit op reageerde. Dat leek hij even vergeten te zijn, want hij wilde me graag terug zien.

Omdat mijn goedheid veel wegheeft van die van Moeder Theresa (en hij echt goed kon kussen), maar mijn zelfrespect toch ook eindelijk de kop opstak, stelde ik voor om op café iets te gaan drinken. “Ik date niet graag op café,” luidde zijn antwoord. Neen, dat weet ik, je steekt graag je tong in mijn mond in je slaapkamer. En ik moet niet hypocriet doen, want met Rambo doe ik niets anders, maar dreamboy heeft het voor zichzelf verkloot. Iemand die na één date al zeven keer gezegd heeft dat hij op zoek is naar iets serieus, probeert mij gewoon in zijn bed te lullen en dat gun ik hem niet, hoe goed hij ook kuste.

“Dreamboy liet weten dat hij bij de tandarts zat, maar dat hij zeker nog iets zou laten weten als hij daar buiten was. Tenzij hij zeventien tanden moest laten trekken en daar nu dus nog steeds zit, heeft hij nooit iets laten weten. Bye, assface.”

Rambo to the rescue. Toen ik vorige week een dag vrijaf had, wilde ik die ten volle benutten. (Lees: ik was nu eens alleen thuis en wist toevallig dat hij geen les had.) Toen ik hem vroeg of hij iets te doen had, stuurde hij me een foto van zichzelf in kostuum: “Solliciteren in Antwerpen.” Ah Antwerpen, the city of cockblocking. Ik kon niet geloven dat ik mijn vrije dag bijna had gespendeerd met iemand die in Antwerpen wilt gaan werken. Ik kon ook niet geloven hoe goed hij eruit zag in dat kostuum, maar goed.

Ik weet niet wat er met me scheelde die dag, maar ik voelde me behoorlijk zielig. Misschien lag het aan die gezellige tijd van het jaar of misschien wilde ik mijn vrije dag niet alleen doorbrengen, maar ik had ineens ongelooflijk veel behoefte aan wat aandacht (ik zei het al – behoorlijk zielig). Mijn zelfrespect liet het afweten en ik liet dreamboy weten dat ik alleen thuis was. Hij stuurde dat hij bij de tandarts zat, maar dat hij zeker iets zou laten weten als hij daar buiten was. Tenzij hij zeventien tanden moest laten trekken en daar nu dus nog steeds zit, heeft hij nooit iets laten weten. Bye, assface. Ik zette mijn Spotify-playlist op en bracht mijn vrije namiddag door met Netflix. Alleen. Ik mag nog zoveel aandacht nodig hebben, dreamboy kon oprotten.

“Volgens Facebook had dreamboy al sinds november een relatie. Wacht, wat?”

Een paar dagen geleden kreeg ik plots een berichtje van een vriendin van me die dreamboy via via kent (en hartgrondig haat): “Volgens Facebook heeft hij al sinds november een relatie.” Sinds november? Wauw Tinder, de booty call van iemand in een relatie, dat had je me nog niet aangedaan. Ik twijfelde of ik hem ermee zou confronteren (want eigenlijk gunde ik hem dat niet), maar mijn grote mond kon het natuurlijk niet zo laten.

Ik: Dude, heb jij een lief?
Dreamboy: Oei, geïnteresseerd?
Ik: Bwa, geïnteresseerd of ik je booty call was terwijl je een relatie had.
Dreamboy: Toen nog niet. Het is kersvers, en het is echt een supermadam 😉
(Je vindt het waarschijnlijk vooral super dat ze voor je praatjes valt, eikel.)
Ik: Ik had gewoon gehoord dat je er al langer mee samen was, maar goed, maakt niet uit.
Dreamboy: Helemaal nog niet lang, maar ben aan het shoppen, ciao!
Ik: Aight, do the world a favour en shop jezelf wat dignity, ciao!
Dreamboy: ??? Ik heb niets verkeerd gedaan, maar dat begrijp je waarschijnlijk niet. En for the record, het maakt je duidelijk wel iets uit, want je doet vijandig.

Ik had een paar antwoorden klaar in mijn hoofd (en hem proficiat wensen met zijn relatie was daar geen van), maar kreeg niet de kans er eentje op hem los te laten aangezien hij “momenteel geen berichten ontving”. Die eikel had me dus geblokkeerd. Ik hoop dat zijn nieuwe vriendin kickt op zijn leugens, of te dom is om ze te doorzien, anders vrees ik dat hun relatie geen lang leven beschoren is. Maar goed, één ding heeft Tinder me ondertussen al wel geleerd: voor elk einde is er een nieuw begin, voor elke gesloten deur opent er een nieuwe en elke Tindermatch die verdwijnt, biedt een potentiële nieuwe swipe naar rechts.

PS: Je kan me nu ook volgen op Pinterest voor nog meer onzin 😉

14 gedachten over “Nightmare knight strikes again

Voeg uw reactie toe

  1. Dat lijkt me het moeilijkst aan single zijn, dat alleen-gevoel en aandacht willen maar dan toch niet altijd krijgen. Ik vind het machtig dat je er zo eerlijk over schrijft. Ik blijf het spannend vinden!

    Geliked door 1 persoon

  2. Haha. Zalig geschreven weer. En heerlijk gevatte antwoorden had je klaar voor Dreamboy. Waar halen zulke kerels het lef toch vandaan? Ze zouden van de aardbol verbannen moeten worden. Ofzo. Een lange relatie zal er met zijn ‘kersverse supermadam’ wel niet inzitten, nee. Hopelijk komt er snel een betere (Tinder)match voor je aan.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: