Mr. Nice Guy

Zoals ik vorige keer al opmerkte, gaat het einde van een Tinderhoofdstuk vaak gepaard met een kersverse Tindermatch. De logica daarachter is niet bepaald ver zoek: afwijzing en een deuk in je ego zorgen er nu eenmaal voor dat je extra vatbaar bent voor de mooie praatjes van een ander. En ik weet het, de vorige keer dat ik een Tindermatch ophemelde, bleek hij al een lief te hebben en loog hij meer dan hij ademde, maar deze keer lijkt het anders. God zegende mij met een van de knapste Tindermatches die ik ooit naar rechts heb geswipet en ook al is het niet van mijn gewoonte om zelf het gesprek aan te knopen en leek hij bovendien een enorme player, de aandachtszoeker in mij had wat uitdaging nodig.

Ik schraapte mijn moed bij elkaar en bekeek zijn foto’s nog een laatste keer, waaruit ik kon opmaken dat hij drumde. Ik dacht even na (geen énkel goed gesprek begint met “Hey”) en waagde mijn kans: “Ik zocht een pick-up line voor een drummer, maar kwam niet verder dan ‘You make my heart skip a beat’ en Can I hold your stick?’ dus euh… Hallo ;-)” Eventjes naughty doen “voor de grap”, kan ik.

“Ik weet dat veel mensen het met me oneens zijn, maar ik vind geflirt essentieel in de eerste fase van een gesprek.”

Het gesprek was leuk en Mr. Nice Guy bleek helemaal geen player te zijn en ook nog iets te vertellen te hebben, maar er was wel geen sprake van geflirt. En ik weet dat veel mensen het met me oneens zijn, maar ik vind geflirt essentieel in de eerste fase van een gesprek. Ik zit niet op Tinder om met iemand te babbelen zoals ik met een vriendin zou babbelen (been there, done that, bioboy). Ik wil een spannend gesprek met iemand die mij intrigeert. Daarom besloot ik het heft in eigen handen te nemen en ging ik over tot een flirt attack op dag drie. En Mr. Nice Guy deed gezellig mee, waardoor ik hem nog leuker ging vinden.

Het enige probleem? Zijn geflirt is extreem melig. En ik weet dat sommige meisjes dat appreciëren en zelfs nodig hebben, maar ik krijg er kotsneigingen van. Als ik je zeg dat ik je een marginaal knuffelbeertje zal kopen voor in je truck, dan wil ik dat je zegt dat je mij dan wel eens meeneemt naar de laadruimte van die truck en niet dat “die beer dan zeker een speciaal plaatsje krijgt”. En als ik zeg dat ik op vakantie amper de Tafelberg opgeraakte, dan wil ik al zeker niet dat je zegt dat “je mij die berg zou hebben opgedragen om me boven van het uitzicht te laten genieten”.

“Typisch. Een Tindermatch die nog het meeste wegheeft van een kruising tussen Ryan Gosling en Ryan Reynolds en dan is hij meliger dan Ryan en Ryan samen. Verdomme.”

Ik heb Mr. Nice Guy dan ook al twee keer gezegd dat dat melig gedoe niet werkt bij mij, en zelfs daar reageerde hij melig op. En ik wil niet veeleisend of kieskeurig overkomen, maar het is typisch dat dit mij ook weer overkomt. Een Tindermatch die nog het meeste wegheeft van een kruising tussen Ryan Gosling en Ryan Reynolds die ook nog eens geïnteresseerd is in mij en dan is hij meliger dan Ryan en Ryan samen. Verdomme.

Ik heb echter besloten om Mr. Nice Guy een kans te geven en met hem op date te gaan. Misschien valt dat melige gedoe in het echt reuze goed mee. Akkoord, zijn looks hebben hier veel mee te maken, maar ik heb hem dan ook leren kennen op Tinder. Als ik het gesprek zelf in handen neem, zegt hij bovendien ook weleens iets dat niet melig is en me wél triggert. Dat melige krijg ik er wel uit. Hoop ik.

10 gedachten over “Mr. Nice Guy

Voeg uw reactie toe

  1. Hahahahha. ‘Can I hold your stick’. Ik heb het nog nooit echt meegemaakt dat die typische meligheid uit berichtjes ook naar boven komt in het echt. Fingers crossed dus. Ik val hier in herhaling maar ik kijk dus nu alwéér uit naar het vervolg. Zo spannend.

    Geliked door 1 persoon

  2. Ik ben benieuwd naar de date. Wanneer kan ik het vervolg lezen. Ik vind mr. Nice Guy wel leuk klinken eigenlijk. Hoewel je met meligheid aan mij geen goede hebt. Ik zou hem waarschijnlijk gaan overtreffen qua meligheid, waardoor het gesprek binnen no time nergens meer over gaat.

    Geliked door 1 persoon

  3. Oh hopelijk wordt het een geslaagde date! Hij klinkt echt leuk. Dat melige is inderdaad wat jammer. Ik hou van jongens die complimentjes geven, maar melige antwoorden hoeven voor mij ook niet. Maar zo’n dingen kun je hen (hopelijk) wel afleren 😉

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: