Liever snel naar de hel

Welkom in deel 17479 van mijn marginale leven, ofwel de nacht waarin ik met Rambo op hotel ging. Oké, het was geen trashy Ibishotel nabij Brussel-Zuid, wel een gerestaureerde kerk in Mechelen city, dus dat maakt het iets minder marginaal. Alhoewel, ik had seks in het huis van God. Misschien toch wel een beetje marginaal. Ach ja, zoals de mannen van Bazart zouden zingen: liever snel naar de hel dan traag naar de hemel (al ging ik die nacht eerder snel naar de hemel, oeps).

Na Rock Werchter zijn Rambo en ik een tijdje not on speaking terms geweest, maar dat duurt nooit lang. Na een tijdje vergeet ik gewoon waarom ik op dat moment zo boos was en komt de objectiviteit in mij naar boven: “Ja, maar jullie hebben niks, dus mag hij toch zien wie hij wilt.” (Ja, ik weet dat het nog steeds een onbeschofte dick move was, maar we kunnen elkaar nooit langer dan een paar dagen negeren.)

“Ik had ecocheques op overschot die ik liever spendeerde aan hotelseks dan aan een strijkijzer en wilde al jaren logeren in het kerkhotel in kwestie.”

Anyways, het hotelplan lag al een tijdje op tafel. Ik had ecocheques op overschot die ik liever spendeerde aan hotelseks dan aan een strijkijzer en wilde al jaren logeren in het kerkhotel in kwestie. Rambo was eveneens chaud tot puntje bij paaltje kwam. Paaltje was toevallig ook de periode waarin hij met de Werchterchick had afgesproken en erachter was gekomen dat meisjes onder elkaar best veel informatie uitwisselen. Lees: hij wilde graag op hotel, maar vond het een iets minder aanlokkelijk idee dat zijn andere chick daarvan op de hoogte zou zijn.

Ho ho ho, Rambo, ik bewaar al zes maanden mijn cool over je side chicks en nu word ik daarvoor afgestraft? Hij wist al vanaf het begin dat hij zich in de nesten ging werken als hij met haar afsprak, ik wil de dupe niet zijn van zijn achterlijke beslissingen. Dat is ook exact wat ik hem zei, met als resultaat dat ik mijn nacht op hotel kreeg.

Ik moet wel toegeven dat ik het zelf ook niet zo fijn vond dat ik een gezicht kon plakken op de meisjes die hij datete. Niet dat de date veel voorstelde – het meisje in kwestie wilde elke vorm van drama vermijden (told you – I love the kid) en vroeg op voorhand zevenentwintig keer of ik het oké vond, want anders zou ze niet met hem afspreken. Allemaal heel vriendelijk, maar wie ben ik om haar iets te verbieden (ook al vond ik het natuurlijk allesbehalve oké)? It’s a free world en Rambo doet nog altijd wat hij wilt. Er gebeurde niets op hun date, al was dat volgens mijn vriendin niet exact wat hij in gedachten had.

“Ik wilde een way out, voor het geval dat. Ik heb geen spijt van the Rambo thing, maar ik wil wel vermijden dat ik er spijt van krijg.”

Alsof dat allemaal nog niet gênant genoeg is, zei zijn Werchterchick ook heel de tijd tegen hem dat ze hoopte dat ik haar niet haatte. (Gemeenschappelijke vrienden die je alles vertellen, zijn life.) Zelfs onbewust cockblock ik Rambo – dat lijkt één van mijn verborgen talenten te zijn. Hij op zijn beurt verzekerde mij er dan weer van dat er niets gebeurd was en dat hij ook niets geprobeerd had. Het kostte me enorm veel moeite om niet te schreeuwen “JAWEL, JE HAD JE BROEK UIT”, maar wonderwel sloeg ik daarin. Geen drama, weet je wel.

Maar goed, als ik eerlijk ben, vond ik dat “ons kent ons”-gevoel dus ook niet zo chaud en ik besefte dat de grond wat heet werd onder mijn voeten. Ik wilde een way out, voor het geval dat. Ik heb geen spijt van the Rambo thing, maar ik wil wel vermijden dat ik er spijt van krijg. Ik wil een ongecompliceerd, goed einde. Als ik hem erna dan wél nog zie, dan is dat ook maar zo, maar dan heb ik het voor mezelf toch wat afgesloten. Daarom markeerde ik de hotelnacht als een soort eindpunt. Lachen en zeveren zoals we dat goed kunnen en geweldige hotelseks (vijf keer). Dat was het plan. Draaide dat even anders uit…

17 gedachten over “Liever snel naar de hel

Voeg uw reactie toe

 1. Don’t leave me hanging here! Serieus :p Ik moet zeggen dat ik het ook echt niet tof zou vinden als ik de dates van mijn date zou kennen. Lijkt me redelijk awkward ook. Maar ik zou dan ook sowieso al niet daten met iemand waar één van mijn vriendinnen mee datet (héél veel ‘date’ hierzo). Ik ben eigenlijk ook echt suuuper benieuwd hoe Rambo er uit ziet :p kan je van hem zo geen poppetje maken? 😀

  Like

  1. Haha, het is ook geen vriendin, hoor, ik heb dat meisje nog nooit gezien. Het is een vriendin van een vriendin, maar ja, het blijft gewoon wat gênant dat ik exact weet wie, haha. En hahaha, geniaal. Zoals hij zelf zou zeggen: een veel te groot voorhoofd en een rond brilletje 😉

   Like

 2. Love your marginale leven. Ik heb ooit een tinderdate gehad die ook een tinderdate had met een vriendin van een vriendin. Ik kende haar niet heel goed, maar het was wel hilarisch. Uiteindelijk werden we het allebei niet. Ik ga mijn vriend hinten dat hij zijn ecochecks aan hotelseks moet uitgeven en niet bij Origino in Leuven (bedankt voor de tip).

  Like

 3. “Na een tijdje vergeet ik waarom ik zo boos was ” oeps, zo herkenbaar!
  En die hotelnacht ging inderdaad een schoon einde geweest zijn, maar omg nu ben ik super nieuwsgierig! Laat ons niet te lang in spanning, Sam :p

  Like

  1. Haha, dat krijg je in België bij veel werkgevers. Het is een extralegaal voordeel waarmee je bepaalde ecologische producten en diensten kunt kopen. Ik ben er ook al eens mee naar de Zoo geweest (bioboy hehe) en bepaalde hotels accepteren ze ook (omdat ze zich inzetten voor het milieu bijvoorbeeld).

   Geliked door 1 persoon

 4. Hemel, nu maak je ook mij nieuwsgierig, ondanks ik liever niet in deze situatie zou verzeild raken. Lijkt me eng dat ik date met iemand en die date op hetzelfde moment nog iemand en die blijkt dan.. enfin, ik hoef het niet uit te leggen.. je maakt ’t immers zelf mee 😉 Zou mij dus niet lukken.. Liever snel naar de hel dan 🙂

  Geliked door 1 persoon

 5. Ja, halleluja. Dat einde hier! Haha. Ik vind ook dat je goed met de ‘Rambo en zijn dates’-situatie omgaat. Ik zou gek worden mocht ik weten wie de dates in kwestie zijn. Zo’n hotelnacht in een kerk klinkt dan inderdaad wel als een mooi eindpunt, dus ik ben super benieuwd naar de rest van het verhaal!

  Geliked door 1 persoon

 6. Heheheh, iedereen hier is nieuwsgierig. Gelukkig is de volgende post nu ook online, anders had ik je cliffhanger erg gemeen gevonden. Al heb ik volgens mij nog wel wat posts gemist over Rock Werchter, die ga ik even teruglezen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: