Tipiseks op Pukkelpop

Jullie herinneren je vast nog dat ik dankzij Coca-Cola combitickets won voor Pukkelpop. Vorig weekend was het eindelijk zover en ik heb echt vier heerlijke dagen gehad en de meest epische bands zien optreden (waarvoor dank, Coca-Cola). (Is dat dan genoeg geslijmd en mag ik nu ook Coke Ambassador worden?) Wat ik echter nog niet vertelde, is dat die tickets ons een behoorlijke vip-status bezorgden. Denk: slapen in een tipi op de luxecamping. Die was dan wel behoorlijk ver gelegen van het festivalterrein, maar we hadden gelukkig een shuttlebusje dat ons vervoerde, terwijl het plebs te voet moest gaan. (Ja, ik besef dat de gemiddelde lezer hier ophoudt met lezen, maar dat is dan ook maar plebs.)

De eerste avond spotte ik een van de Tinderboys waar ik de afgelopen weken wat mee heb liggen sturen. Het was al via de chat duidelijk wat zijn intenties waren (“Kom je vanavond af?” “Ik heb al gezegd dat ik niet van plan ben om enkel langs te komen voor seks.” “Je krijgt er ook een cola bij.” Euh, bedankt?!) en ik had daar geen zin in, dus deed ik alsof ik hem niet zag. Bovendien had hij een voetbalpakje van FC De Kampioenen aan, enough said. Als ik hem mag geloven, legde dat pakje hem wel geen windeieren. Hij vond het namelijk nodig mij te laten weten “hoeveel grieten hij ermee had kunnen scoren”. Hun openingszinnen waren “Hey Marcske, ik wil Bieke wel zijn”, “Ik hoop dat je straks niet zo onhandig bent” en “Ik wil wel eens van die Bomaworst proeven”. I kid you not. Indien lange asperges mijn ding waren, was ik gegaan voor het iets bravere “Radio HALLO gij moogt er wel zijn”, maar goed.

“Rambo twijfelde om nog een ticket te kopen voor de volgende dag en omdat de alcohol al wat zijn werk had gedaan, was mijn antwoord: “JAAAAAAA SUPERLEUK KOM KOM KOM!””

Mijn vriendin had bovendien het geniale idee om mij te koppelen aan een van haar vrienden. Eén klein probleem: in de auto onderweg naar Pukkelpop wist ze mij te vertellen dat hij ondertussen waarschijnlijk toch een vriendin had. Wat ik eerlijk gezegd wel jammer vond – hij was niet echt mijn type, maar best knap en grappig. Ik wisselde er wel een paar woorden mee, maar deed geen moeite voor een diepgaande conversatie, aangezien hij toch van ’t straat was. Dacht ik. Tot het lief van mijn vriendin doodleuk zei: “Zeg, goed nieuws, hij is wél nog single, was gewoon een stomme roddel.” Bedankt om mij dat nú te laten weten, tijdens het allerlaatste optreden (gelukkig van The xx – Romy, Oliver en Jamie kunnen als geen ander een hart in duizend stukjes breken en het daarna weer vakkundig helen).

Niet dat ik de tijd had om er verder veel aandacht aan te besteden, want die avond stuurde Rambo dat hij twijfelde om nog een ticket te kopen voor de volgende dag. Toen ik die sms kreeg, had de alcohol al wat zijn werk gedaan en mijn antwoord was dan ook: “JAAAAAAA SUPERLEUK KOM KOM KOM!” Hij twijfelde wat omdat zijn vrienden blut zijn en hij alleen zou moeten komen. Mijn antwoord was alweer iets te enthousiast om nog veel eigenwaarde te bevatten: “Maakt niet uit, kom gewoon af en toe mee met ons, is echt niet raar.”

“Normaal gezien kon hij zonder bandje niet binnen op mijn camping, maar ik zei dat we wel iets konden fiksen (ha-lló tipiseks).”

Rambo zeurde nog wat verder dat dat wel raar was, en door de drank irriteerde hij mij (nog meer dan anders). Ik stuurde dat ik alleen maar vriendelijk wilde zijn door hem uit te nodigen en als hij dat niet apprecieerde, dat hij dan maar thuis bleef en naar Spotify luisterde. Ik zette mijn gsm even uit om een lege batterij te voorkomen en toen ik hem een uurtje later (opnieuw volledig nuchter) weer aanzette, was zijn antwoord: “Ticket gekocht, tot morgen!” Help, wat had ik gedaan?

Overdag hing hij wat rond bij mij en mijn vriendinnen en ’s avonds gingen we samen naar een optreden (Sampha, wat een muzikaal genie). Na het optreden vroeg hij of die tipi wat comfortabel was (inclusief suggestieve knipoog). Normaal gezien kon hij zonder bandje niet binnen op mijn camping, maar ik zei dat we wel iets konden fiksen (ha-lló tipiseks). Ik wilde zelf nog een stukje van Bastille meepikken, hij niet. Daarom stelde ik voor om rond drie uur te vertrekken naar de camping, een uur voor mijn vriendinnen ook zouden komen slapen. Rond twee uur kreeg ik het onheilspellende bericht: “GSM bijna plat. Kom nu Castello.” Spoiler: Castello is groot en ik heb hem uiteraard niet meer gevonden. Geen tipiseks dus. Balen. Heeft er iemand een tipi die hij in mijn tuin kan laten leveren? Ik hoor het graag! En anders tot volgend jaar op Pukkelpop, Rambo, je hebt me iets te goed.

7 gedachten over “Tipiseks op Pukkelpop

Voeg uw reactie toe

  1. Wat een cliffhanger! Helaas geen tipi hoor, want anders had je er absoluut een gekregen. Al is het maar voor een tipi tent seks deel twee verhaal. Ik heb me weer kostelijk vermaakt om je post.

    Geliked door 1 persoon

  2. Oh neen, zo jammer! Je hebt precies ook niet veel geluk bij Rambo he? Nu een platte gsm, vorige keer ziek,… Hopelijk volgende keer meer geluk! 😉

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: