Tinder en haar boomerangs

Hoe langer je Tinder hebt, hoe vaker dezelfde matches terugkomen. Sommigen noemen dat misschien het lot, anderen toeval, ik noem het oud vuil recycleren. Match Thibault is één van die boomerangmatches. De eerste keer dat we matchten, vond ik hem meteen hilarisch, maar ik was toen ook met Rambo bezig en die vond ik toch nog net iets grappiger (lees: we stonden al verder en ik wilde game). Een paar maanden later matchten we opnieuw: weer hadden we enkele dagen lang een geweldig grappig gesprek, waarna hij weer met de noorderzon verdween. Ik moet eerlijk toegeven dat Rambo tegen dan zo’n constante was geworden dat ghost boy mij net niet genoeg intrigeerde om zijn verdwijning erg te vinden.

Enkele dagen geleden had ik plots een supermatch: hé Tibi, lang geleden. We begonnen weer wat over en weer te sturen zoals we dat altijd gedaan hebben en ik merkte weer hoe luchtig en grappig en anders ik hem vond. “Derde keer is trakteren hé,” merkte ik al lachend op. Tibi pikte in: “Deal, al ben ik wel nog steeds een arme student. Dat worden Cara’s op het Ladeuze, girl.” De rest van de conversatie ging als volgt:

Ik: Ik breng chips van den Aldi mee, wordt duidelijk een avond op niveau. Wel eerder een zomerse date hé.
Tibi: Say no more, ik fix een tentje.
Ik: Is het een tipi??? Ik baal nog altijd heel erg dat ik geen tipiseks heb gehad op Pukkelpop.
(Ik weet het. Ik ben véél te open op Tinder, maar in my defense: technisch gezien spreek ik er al maanden mee en hij weet ongeveer even veel over mij als jullie.)
Tibi: Hola, ik herinner mij precies dat jij de vorige keer veel braver was! Maar ik bied je Tibiseks aan, veel beter! Zo fix ik al mijn grietjes hé, standaard Cara’s op het Ladeuze.
Ik: Maar brengen ze ook allemaal chips van den Aldi mee?
Tibi: De meesten pakken condooms van den Aldi mee, maar ik ben zeer tevreden met chips! Ik fix de Cara. En daarna u.
Ik: Hahaha. Denk dat je op date gaat met dat brave meisje van toen, dat zal veiliger zijn.
Tibi: Zal moeilijk zijn, but I’ll try! Goed dat we nu nog niet afspreken wel, ben doodziek. Verkoudheidjes zijn niet om mee te lachen. Je wilt me nu echt niet zien. Er blijft niks over van die viriele jongeman.

Echt, sinds wanneer zijn rechtenboys grappig? Toen ik de viriele jongeman vroeg wanneer we dan wel konden afspreken, bleef het pijnlijk stil aan de andere kant van het scherm. Hij stuurde nog wel geregeld, maar negeerde alles wat met daten te maken had. Mijn conclusie was dat hij het gehad had. De conclusie van Pukkelpopbuddy in crime en spirit animal L was dat hij in mijn hoofd probeerde te geraken en the game wilde introduceren in ons gesprek. Mijn volwassen reactie daarop was hem een paar dagen negeren. Als hij game wilt, kan hij game krijgen. Ik heb een jaar een spel gespeeld met Rambo, ik kan dit. Of zoals King Prince het zou zeggen: I can’t be played, a person trying to play me plays themselves. Amen.

4 gedachten over “Tinder en haar boomerangs

Voeg uw reactie toe

  1. Zeg, wat is dat toch met al die jongens die ineens verdwijnen als je eens meer wilt dan gewoon casual praten? Ze doen hun eigen geslacht echt geen goed hé, zo?! 🙂

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: