Tussen de lijntjes

Ik heb geen manieren en schaam me zelden. Niet in het echte leven en al zeker niet op Tinder. Ik acht de kans dat ik via die app ooit van ’t straat geraak dan ook bijzonder klein. Dat zorgt ervoor dat ik nog minder gêne voel. Soit, ik wil maar zeggen dat ik er alles uitgooi op Tinder. En dat zal Tibi geweten hebben. Toen ik voorstelde om op een uitzonderlijk warme herfstdag Cara’s te drinken in het Leuvens stadspark (op mijn eerste date met Rambo muilden we op de parking, ik heb een reputatie laag te houden), was hij niet zo enthousiast:

Tibi: Hm, het park, wel druk morgen, gok ik.
Ik: Haha, ik lees nu tussen de lijntjes: op mijn kot is het niet druk en daar kunnen we poepen.
Tibi: Hahaha, tussen die lijntjes hé, tsss! Het is wel niet druk op mijn kot (hoop ik). En ge kunt daar ook wel poepen op zich.
Ik: Hm, misschien toch eerst iets gaan drinken, als ge dat niet te saai vindt.
Tibi: Hahaha, precies of ik doe alleen maar zotte dingen. Soms is iets drinken al zot genoeg.
Ik: Klinkt alsof ge er Rohypnol in gaat kappen.
Tibi: Hahaha, echt zwaar van plan.
Ik: Dacht ik al. Je classy galabalfoto is een goeie poging om de aandacht af te leiden, maar ik heb mensenkennis, weet je wel!
Tibi: Gewoon efkes doen alsof ge deftig zijt hé. Maar onder die façade zit een beest, ik verzeker het u.
Ik: Daarmee dat al die chicks aan je deur staan voor meer.
Tibi: Nog niet voorgehad. Dank u rohypnol. Hahaha.
Ik: Of de rohypnol was bucht en ze herinnerden zich alles. Misschien bleven ze daarom weg.

Uiteindelijk legden we min of meer iets vast voor de volgende dag. Vrij blij met mezelf legde ik mijn gsm even aan de kant en nam er wat blogvakliteratuur bij (de Flair). Mijn horoscoop bleek deze week veelbelovend te zijn: “Als single Maagd hunker je deze week naar een bedgenoot. En gelukkig zijn de liefdesplaneten je gunstig gezind. De kans is groot dat je met een lover tussen de lakens belandt.” Interessant. Come at me, Tibi.

“Hij kwam nogal uit de lucht vallen en zei dat hij die avond helemaal niet kon omdat hij ‘wijkenzuip’ had. Ten eerste: wat is een wijkenzuip? En ten tweede: stik in je wijkenzuip.”

 Die avond vroeg ik hem of zes uur oké was. En plots waren we terug bij af: geen antwoord meer. Ik beloofde mijzelf plechtig dat ik de crazy chick in mij achter slot en grendel zou laten zitten en niets meer zou sturen. Hahaha. Ik denk dat jullie me ondertussen al wel lang genoeg volgen om te weten dat dat niet is wat er gebeurde. De volgende dag stuurde ik dan ook het volgende: “Je mag ook gewoon zeggen dat je geen goesting hebt hé, Tibi.” Hij kwam nogal uit de lucht vallen en zei dat hij die avond helemaal niet kon omdat hij ‘wijkenzuip’ had. Ten eerste: wat is een wijkenzuip? En ten tweede: stik in je wijkenzuip.

Ik was boos op hem omdat hij deed alsof we helemaal niks hadden afgesproken en ergens ook boos op mezelf omdat ik zo teleurgesteld was. Ik besefte dat dit een typisch gevalletje was van iemand leuker beginnen vinden als je doorhebt dat je hem niet kan krijgen. Wat kan ik zeggen? Ik ben een sucker voor iemand met een goed gevoel voor humor en een knappe kop en zo iemand komt nu eenmaal niet elke week uit de lucht vallen. Maar goed, Tinder heeft zo de neiging mij af en toe eens te verrassen. Ik ben benieuwd!

6 gedachten over “Tussen de lijntjes

Voeg uw reactie toe

  1. Och heden. Die blogvakliteratuur… daar ga ik toch zeer de mist in… laatste keer dat ik een Flair heb gelezen…. 😀
    En jeetje zeg, die Tibi weet ook wel lekker hard to get te spelen. Dat. Is. Een. Vrouwenzet. TIBI.

    Geliked door 1 persoon

  2. Ai ai ai, daar krijg ik het toch van, van die mensen die plots niet meer laten weten en opeens vermelden dat er al plannen waren.. Is dit typisch of wat?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: