Rambo: zero social skills

De levenscyclus van een fuckboy is niet zo bijster veel langer dan die van een fruitvlieg: (1) ze lopen je leven binnen, (2) gooien alles overhoop, (3) vertrekken halsoverkop en (4) net wanneer je ze vergeten bent, begint de hele cyclus opnieuw. Ik schreef eerder al dat ik met Rambo naar The National ga en hem daar waarschijnlijk groen van jaloezie uithoor over zijn ‘serieuze date’. Lees: ik vind niks over haar op sociale media en pijnig mijzelf graag. Soit, van dagelijkse updates waren Rambo en ik overgestapt op wekelijkse snaps en zeldzame reacties op Instagram Stories. En ja, eerst vond ik dat erg, maar daarna besefte ik dat het waarschijnlijk beter zo is. Heel onze game kan nu eenmaal niet eeuwig blijven duren en nu is een goed moment om ermee te stoppen. Hahaha. Goei mop.

Niet alleen heeft Rambo ineens weer opvallend veel kledingadvies nodig (echt, Scotch & Soda verdient massa’s aan die jongen sinds hij een loon heeft), hij baant zich ook weer een weg in mijn dagelijks leven. Elke weldenkende lezer denkt nu waarschijnlijk dat ik dat zou moeten afblokken, maar zolang hij mij niet ongelukkig maakt, vind ik Rambo beter dan niks. En ik vind onze gesprekken ook gewoon veel te leuk om op te geven. Geen idee hoe wederzijds dat is, maar soit. Hij vroeg hoe mijn leven was de afgelopen tijd en of ik al plannen had om alleen te gaan wonen. Ik liet hem terloops (nu ja, terloops) weten dat ik drie dates gepland had en dat ik binnen een paar maanden effectief alleen ga wonen.

Rambo liet subtiel weten dat hij bezorgd was om mijn kookkunsten en vitamine C-inname. Ik liet hem monter weten dat dat geen probleem was: mijn vriendin J. en zijn Andere Date gaan binnenkort ook cohousen in Brussel en ik heb al een deal gesloten. Zij fixen mij eten en ik fix hen Netflix. Rambo’s respons? “Ik fix de seks. Chaud. Drie grieten tegelijkertijd.” Haha, mooie droom, Rambo. Wij fixen iemand die dat aankan.

Rambo: Waarom ga je niet met vrienden samenwonen? Veel van mijn collega’s doen dat.
Ik: Haha, J. is de enige single en JOUW DATE HEEFT HAAR AL AFGEPAKT 😉
Rambo: Fuck haar.
Ik: Zou ge wel willen. Hahahahaha.
Rambo: Sure 😉 Uw schuld, cockblocker.
Ik: Ugh, gaan we die kant weer op. Ze wil je niet en dan is het mijn schuld.
Rambo: Eens vragen of ze niet meegaat naar RY X trouwens.
Ik: Lol, wat is er mis met u…
Rambo: Haha, kunt ge daar niet mee lachen?
Ik: Hahaha, kan me niet schelen dat je haar vraagt, maar zero social skills to rub it in my face.

Toen nam het gesprek plots een andere wending. Rambo vroeg of ik geen zin had om samen te Netflixen. Nu weet ik wat dat in Tindertermen betekent, maar het verbaasde mij aangezien hij een paar weken eerder nog had aangegeven dat dat er niet meer inzat tussen ons. En gezien zijn fascinatie voor series en films kon Netflixen ook best nog wel eens Netflixen betekenen. Ik liet hem weten dat ik niet van plan was mij enkel voor wat tv-kijken buitenshuis te begeven. Zijn reactie? “Mama is niet thuis, we hoeven niet alleen tv te kijken. Maar het is inderdaad al laat, ik laat je na The National alle hoeken van mijn kelder wel eens zien.” Da’s niet bepaald wat we hadden afgesproken, maar hé, de kelder it is. Hoe zingt The National dat ook alweer? It’s a terrible love that I’m walking in…

Een gedachte over “Rambo: zero social skills

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: