Harvey de nieuwe Tindermatch

Ik heb al een paar weken een Tindermatch met Harvey. (Ja, hij is een advocaat en ja, ik ben fan van Suits.) Zijn foto’s mogen er wezen (maar echt, wow), hij reist veel en zei ik al dat hij een advocaat is? Vooral de volwassenen in mijn omgeving (en de bijhorende dollartekens in hun ogen) lijken dat laatste aspect geweldig te vinden. Soit, ons gesprek is interessant, maar niet noemenswaardig. Hij is leuk, houdt het gesprek gaande, stelt de goede vragen en toch… voel ik het niet.

Heel het gesprek is zo clean, er kleeft zo weinig spanning aan. Bovendien zijn we nu echt al een drietal weken aan het sturen, kennen we elkaar dus wel een beetje en toch blijft het gesprek zo burgerlijk. Ligt misschien aan zijn carrière als advocaat, maar ik vind er niets aan. Noem mij een slecht karakter, maar ik vind het ook geweldig om hem wat te pesten zonder dat hij het doorheeft. Toen ik superenthousiast zei dat ik naar The National ging, reageerde hij: “Wow, zo vet! Mag ik mee?” Ik antwoordde dat mijn andere Tinderboy helaas al meeging. Natuurlijk geloofde hij dat niet, want wie zegt dat nu als het de waarheid is, hahaha. (Ik weet het, ik heb problemen.)

“Nu ben ik niet vies van wat good old Tinder dirty talk op zijn tijd, maar ik zag dit gewoon echt niet aankomen van hem.”

Harvey zelf heeft al twee keer gevraagd om af te spreken, waar ik telkens wel op inga, want ik wil minstens wel even checken hoe hij in het echt is. Maar het wordt nooit echt concreet en ik maak daar ook geen aanstalten toe, simpelweg omdat hij mij daarvoor niet voldoende boeit. Tot vorig weekend dan. Ik was kapot (jep, drieëntwintig jaar oud en ik moet op vrijdagavond in de zetel bekomen van de drukke werkweek) en lag met een half oog naar Stranger Things te kijken. Niet dat dat andere oog niet geïnteresseerd was, ik kreeg het gewoon puur fysiek niet meer open. Plots kreeg ik een berichtje van Harvey. Hij was net op café geweest (eens je zevenentwintig bent, heb je blijkbaar meer courage gekregen) en was onderweg naar huis. Ik denk dat hij op café best wat pintjes had liggen hijsen, want het gesprek verliep iets anders dan anders:

Harvey: Hé tijger, nog wakker?
Ik: Hm, half. Tijger hé?
Harvey: Haha, blame Tinder. Zoiets zou ik in real life echt nooit zeggen.
Ik: Haha, beetje saaier in real life dan?
Harvey: Beschaafder. Voorzichtiger.
Ik: Breng dat Tinderkantje dan maar mee als we daten.
Harvey: Dat kantje dat nu echt supergeil is en ontzettend veel zin heeft in jou?

Hahaha, wacht, wat, Harvey? Nu ben ik niet vies van wat good old Tinder dirty talk op zijn tijd, maar ik zag dit gewoon echt niet aankomen van hem. Harvey leek zo burgerlijk en beschaafd en… ja, misschien een tikkeltje saai. Maar goed, het is en blijft Tinder, dus ik weet eigenlijk niet waarom de plottwist mij verbaasde. Al moet ik zeggen dat ik best benieuwd ben naar dat nieuwe kantje van hem en ik vond het ineens niet meer zo’n slecht plan om af te spreken. Maar – wat had ik ook anders verwacht als het lot er zich mee komt moeien – op woensdag vertrok hij voor twee weken naar Washington. Hij wilde dinsdagavond echter wel nog even tijd maken dus planden we een date in. Check! Maar goed… first things first. Ik heb namelijk nog een optreden van The National gepland met my boy Rambo

5 gedachten over “Harvey de nieuwe Tindermatch

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: