Harvey: daten in de tuin pt. 2

Ik vind eerste dates altijd ontzettend eng en ben er dus een groot voorstander van als ze impulsief gebeuren. Al sloeg Harvey wel alles door om half twaalf ’s nachts ineens in mijn tuin te staan. Ik had hem uitgenodigd hé, daar niet van, maar geen haar op mijn hoofd dat effectief dacht dat hij er zou staan. Wel dus. Ik sloop de trap af (gelukkig slapen mijn ouders zelfs door de naschokken van een aardbeving heen), zette het alarm af, herhaalde ‘Blijven ademen’ als een mantra in mijn hoofd en deed de deur open. Hello Harvey. Hij zag er goed uit – waarschijnlijk beter dan ik in mijn sportlegging, al had ik gelukkig wel nog make-up op.

We zetten ons in mijn zetel waar ik zo’n zeven keer zei: “Ik kan echt niet geloven dat je bent afgekomen.” Hij haalde een wenkbrauw op en zei: “Dus je blufte toch?” Haha, busted. “Als iemand naar beneden komt, ben je een collega die een presentatie is komen oppikken,” siste ik hem toe. Needless to say dat ik echt niet op mijn gemak was, maar goed, dat had ik mezelf weer eens aangedaan. Toen de schok dat hij daar daadwerkelijk zat een beetje was weggeëbd, hadden we een leuk gesprek. Ik moest wel veel vragen stellen, maar hij zag er nu niet bepaald uit alsof hij dit elke dag deed. Ik onderbrak hem ook constant al fluisterend: “Ik hoor iets, nee sht, ik hoor iets!” Hij knipoogde, zei: “Misschien wat minder lawaai maken dan?” en boog zich naar mij toe om te kussen.

“Harvey had all the right answers, maar wat had ik dan ook verwacht van een advocaat?”

Ik weet niet of het aan de spanning lag, aan hem of aan zijn parfum dat rechtstreeks van de goden leek te komen, maar van mij mocht hij daar zo heel de nacht zitten. Ik blijf echter nog altijd wel een bang konijn dus toen ik boven iemand naar de wc hoorde gaan, sprong ik weer recht. “Ik kan misschien best eens doorgaan,” grijnsde hij. Ik knikte en volgde hem op blote voeten naar buiten. Ik was namelijk in de veronderstelling dat ik hem gewoon even buiten zou zetten en terug in mijn warm bed kon kruipen, maar dat was buiten hem gerekend. Ik zal de details voor mezelf houden, maar ja, er kwam muilen op de oprit aan te pas. Mijn voeten vroren er zowat half af dus na een kwartier tilde hij mij op en zette hij mij op zijn schoenen, waarna we gewoon weer een kwartier verdergingen. Maar dat had ik wel verdiend na de The National-tragedie.

Ik fluisterde hem toe: “En ik die dacht dat jij geen typische Tinderboy was.” Hij mompelde: “Ik dacht dat ook. This is on you.” Haha, mooi geprobeerd, Harvey, elke jongen op Tinder is een typische Tinderboy. Then again, no complaints. “Ik ben wel benieuwd naar de tweede date als deze zo eindigt,” knipoogde ik. “Dit is geen date, dit is iets wat ik normaal gezien echt nooit doe. Ik neem je binnen twee weken wel mee op een echte eerste date.” All the right answers, maar wat had ik dan ook verwacht van een advocaat? Toen mijn buren thuiskwamen, besloot ik dat het nu toch echt wel genoeg was geweest. Ik kuste hem een laatste keer en zette hem deze keer echt buiten. Toen hij halverwege mijn straat was, riep hij nog eens luid: “Bedankt voor de slides hé!”

Ik sloop vol adrenaline de trap op en kroop mijn warm bed in. Tinder blijft mij verbazen. Net toen ik bijna terug ingedommeld was, kreeg ik een berichtje van Harvey: “Oké, dat was spannend, maar wel leuk. Ik ben blij dat ik nog afgekomen ben, en dat je bestaat. Goeie match wij, tot over twee weken!” Ik stuurde terug dat ik het ook echt leuk vond en kreeg het volgende antwoord: “Was de bedoeling, ik wilde er zeker van zijn dat je mij nog terug wilde zien na twee weken.” Wel Harvey, daar ben je in geslaagd.

7 gedachten over “Harvey: daten in de tuin pt. 2

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: