Blijkbaar ben ik een 7,5

Omdat Rambo en ik blijkbaar vrienden zijn tegenwoordig, vond ik het een goed moment om hem over Harvey in te lichten. Dat hij dan meteen ook weet dat ik niet om zijn sorry ass zit te treuren, is mooi meegenomen. Ik vertelde hem vorige week dan ook over de tuindate. Hij noemde mij slightly marginaal, maar dat is dan ook niet echt gelogen. Al heb ik dat wel van de beste geleerd. Nadat hij uitgelachen was over wat er van mij geworden was, gooide hij het volgende op mijn bord: “Je beseft toch dat er iets mis moet zijn met die Harvey? Een 9 als hij gaat echt geen 7,5 als jij daten als er niets mis mee is.” Wacht, wat, Rambo???

Nu gaat het mij niet per se om dat cijfer, want ik zou mezelf niet per se een hogere score geven (als ik een fuckboy was die scores geeft), maar wel om het achterliggende idee. Als je zegt dat ik iemand niet kan krijgen, dan vind je mij ook niet slim, grappig en leuk genoeg. Want iemand kunnen krijgen, gaat verder dan het uiterlijk. Nu ben ik al vaak boos geworden op Rambo (daar zijn jullie tot in de oneindigheid getuige van, waarvoor sorry), maar dit sloeg echt alles.

Ik: Wow, Rambo, meen je dit? Cijfers? Hoeveel krijg jij?
Rambo: Ook een 7,5. Humor een 11, hersenen een 9. Een 10 for the D.
(Real fuckboy material.)
Ik: Kan je nu iets zeggen wat je zelf gelooft? Je haalt heel de wereld altijd naar beneden terwijl je zelf zo onzeker als wat bent.
Rambo: Hahaha, grootste zever die ik vandaag al gelezen heb. Oprah gij, quoi. Die score was realistisch trouwens. Haar wel maar een 6, geef ik toe. En oren ook een 6.
Ik: Ik geloof dit echt niet. Je vergeet je voorhoofd trouwens: een 4. Wat zijn mijn cijfers?
Rambo: Looks een 7,5. Humor een 8, hersenen ook een 8. Borsten een 10. Gezaag: 11.
(Oké, hij heeft een punt op die twee laatsten.)
Ik: Heb je dit echt net gezegd? Geef je social skills maar een 0.
Rambo: Komaan, Sam, die boy kon mij zelfs krijgen. Je moet dat niet zo slecht opnemen, als je iemand knapper scoort, moet je dat kunnen toegeven.
Ik: Ik mag zoiets toegeven, jij moet dat niet doen in mijn plaats.
Rambo: Ik geef mijn mening, of je ze wil of niet. Ik dacht dat je dat net aantrekkelijk vond.
Ik: Er is een verschil tussen de waarheid en onbeleefd zijn. Je eerlijkheid vind ik inderdaad nog steeds aantrekkelijk, je vals schijnego iets minder.
Rambo: Please, niet aantrekkelijk. Ge hebt na The National 30x gesmeekt of ik u wou doen.
(Oké, hier kan ik dus niets tegen inbrengen, want dat is waar. Fuck my life.)
Ik: Dat had niets met jou te maken, maar goed, dat geloof je toch niet. Hoeft ook niet. Gij hebt heel veel chance dat ge Rambo zijt. Ik zou gedegouteerd zijn als elke andere jongen zoiets zou zeggen.
Rambo: Never mind, verder over Harvey. Ik heb zijn foto opgezocht. Ik trek mijn woorden terug, hij is nog geen 8.
Ik: Laat het vallen, Rambo, ge snapt er geen reet van.
Rambo: Jawel, dat ik zoiets niet nog eens moet zeggen. Got it.

Ik was ook echt van plan om het daarbij te laten. Tot hij mij een turtleneck-sweater stuurde en vroeg wat ik ervan vond. Mijn antwoord? “Mooi, hebben ze die ook voor mannen? En oh ja, ik zou hem kopen voor je verjaardag, maar ik heb mijn cadeautje al. Het is een telraam, zodat je eindelijk 7,5 en 9 van elkaar leert te onderscheiden.”

3 gedachten over “Blijkbaar ben ik een 7,5

Voeg uw reactie toe

  1. Echt, uit je leven bannen, die kerel. Je moet zo iemand niet zulke uitspraken laten doen, want hij breekt enkel anderen af om zichzelf beter te voelen. Je kan beter krijgen!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: