Een Tinder-update

Het is de laatste tijd nogal stil geweest op datingvlak. Nu ja, het constante, immer vermoeiende ‘het is afgelopen, kom je toch nog langs vanavond’-gedoe met Rambo buiten beschouwing gelaten. Al zijn er wel een aantal kerels die mijn vele swipes naar links overleefd hebben. Erg succesvol waren ze wel niet…

Zo was er de dj die meer sterallures had dan Dimitri Vegas en Like Mike samen. En die draaien plaatjes vanop een zwevend balkon in het Sportpaleis. Toen hij na een kwartier al suggestief over een trio begon, had ik al wel door waar het gesprek naartoe leidde. Maar goed, als het verder gaat dan “Nu poepen?” ben ik op tijd en stond niet vies van dat soort gesprekken. En hé, ik las onlangs in mijn horoscoop: “De weg naar jouw hart is geplaveid met humor en intelligente gesprekken. Je apprecieert ook een goed geschreven brief of een moderne variant zoals sexting.” Dus in my defense: het stond in de sterren geschreven.

“Het viel me op dat Harvey vaak sms’te als hij daar zin in had en mij even vaak op mijn honger liet zitten, ook als hij daar zin in had.”

Ik merkte op dat ik zijn groupie kon zijn en vroeg of ik dan een plaatje mocht aanvragen. “Jij mag alles doen met mij. Welk liedje kom je dan aanvragen?”, luidde de respons. Ik typte prompt: “Fix mij New Rules van Dua Lipa en fix mij daarna op het toilet.” Zijn antwoord was even onverwacht als ongepast: “Wow, wat begin jij hier ineens over het toilet? Da’s echt een brug te ver, hoor, ik ken je amper een half uur. Marginaal wijf.” Waarschijnlijk was een trio op de wc wel oké geweest, eikel.

En dan is er Harvey nog. Na de tuindate leefde ik nu niet bepaald in de illusie dat hij op zoek was naar iets serieus. But then again, dat ben ik ook niet altijd. Het viel me wel op dat hij vaak sms’te als hij daar zin in had en mij even vaak op mijn honger liet zitten, ook als hij daar zin in had. En ik weet dat dat een beetje de situatie is geworden met Rambo, maar ik voel me daar echt niet goed bij, dus ik ben niet van plan om iemand anders die controle over mij te geven. Dat was ook exact wat ik hem zei. Bascially kwamen mijn woorden hierop neer: “We kunnen poepen, maar niet alleen op jouw initiatief. Ik wil je booty call zijn, maar jij moet ook de mijne zijn. Anders gaat dit niet werken.” Wat in mijn ogen nu niet zo’n heel onredelijke eis is. Harvey’s antwoord? “Dan vrees ik dat dit inderdaad niet gaat werken.” Eikel.

“En ja, het gezegde femme qui rit à moitié dans son lit gaat echt op bij mij.”

Op 5 december stuurde ik naar nieuwe Tindermatch Turbo dat ik mijn schoen had gezet, maar dat hij al alles was wat ik wou. Tegen mijn verwachtingen in (ik zat weer een beetje in een Tinderdip) vloeide er echt een van de leukste gesprekken ooit uit voort. Turbo bleek van het zeldzame soort te zijn dat een gesprek aan de gang kan houden, tegelijk flirty en zinvol is, en ook nog eens geweldig grappig. En ja, het gezegde femme qui rit à moitié dans son lit gaat echt op bij mij. Het gesprek kabbelde een aantal dagen rustig voort tot ik benieuwd werd naar de jongen achter het Tinderprofiel en me waagde aan een potje googlen en facebooken. En ook dat leek veelbelovend te zijn.

9 gedachten over “Een Tinder-update

Voeg uw reactie toe

  1. Euh WTF is die dj zijn probleem? :p Ik snap zo’n mensen nooit goed. Welk oké om tegen uw gesprekspartner semi vuile praat te verkopen maar owee als die hetzelfde doet. W E I R D O! En jammer van den Harvey. Vond dat nu precies wel een tof mens lijken (nu niet meer natuurlijk!) maar ben al benieuwd naar je wilde avonturen met Turbo 😀

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: