When Turbo meets Sam

Ik vertelde jullie in mijn update vorige keer al over Turbo, mijn nieuwste Tindermatch met wie het superleuk praten is, maar die op zijn zachtst gezegd niet echt mijn type lijkt te zijn. Zijn leven lijkt nogal sterk op het yolo-principe te berusten, en oké, dat van mij ook, maar op een andere manier. Hij gaat veel uit, vooral omdat hij niet alleen kan thuiszitten.

Pas op, niets leukers dan een zat feestje op tijd en stond, maar ik heb daar echt niet meer elke vrijdagavond behoefte aan. Kan mijn hoofd ook echt niet meer elke zaterdagochtend aan. Maar goed, het gesprek was té leuk om te laten doodbloeden. Naar aloude traditie ging ik vorig weekend met mijn vriendinnen naar de kerstmarkt in Leuven en bleven we er daarna logeren (team #ripairbnb for the win). Aangezien Turbo van Leuven is, stelde ik voor de om de dag daarna af te spreken.

Wat niet het beste plan bleek te zijn na acht jenevers en een halve fles rode wijn. De andere helft van die fles had ik tijdens een iets te onstuimig rondje Fuck the Dealer over de volledig witte outfit van mijn vriendin gegoten. Weg sfeer en slaapwel iedereen. Maar dat was buiten het avondmens in mezelf gerekend:

Ik: Hé Turbo, nog wakkar???
Turbo: Ja, nog net wel wakkar, ja, loser!
Ik: Ziwjf, man! Zwijf. ZWIJF. ZWIJG!
Turbo: Hahaha, drunky drunky, is dat een samentrekking van zat en wijf?
Ik: Sorry, geen idee waarom ik zelfs stuur. Ik heb mijn vrienden op jenevers getrakteerd!
Turbo: Goeie mens, gij.
Ik: Een plank zelfs. Dat zijn er tien.
Turbo: Damn, get drunk or die tryin’.
Ik: Hahaha, fuck you maal duizend. Ik heb ook heel veel wijn gemorst tijdens Fuck the Dealer.
Turbo: Tijdens wat?
Ik: Fuck the dealer? Ciman komende da nie???
Turbo: Hahaha, dat typen blijft moeilijk hé.
Ik: * Komaan, man, kende da nie??? Sorry, dit is problematisch, ik moet dringend gaan slapen. Ik zie je morgen, en dan gaan we in het reuzenrat!

Die laatste flater zag ik de dag nadien dus pas. Wauw. Taal- en letterkunde Engels-Nederlands represent. Gelukkig is Turbo dyslectisch. (Schrap dat laatste.) De date zelf was echt leuk. We hadden afgesproken in een koffiebar en zijn daarna nog afgezakt naar een bruin café op de Oude Markt. Nu maak je mij met een weekend in Leuven sowieso al nostalgisch blij, maar het was ook gewoon echt leuk.

Alles ging vlot en de tijd vloog voorbij. Zo snel dat ik daar om 22u plots met mijn zesde wijntje zat zonder te hebben avond gegeten. Toen moest ik natuurlijk rennen voor de laatste trein (wauw, de hele wereld draaide plots echt), wat het afscheid een beetje gênant maakte. De kus bleef ergens half in de lucht tussen mijn wang en mijn lippen hangen. Al maakte het vreemde afscheid mij wel benieuwd naar waar die kus op de tweede date dan zou belanden. Wordt vervolgd – wat mij betreft toch…

Een gedachte over “When Turbo meets Sam

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: