Kerstballen in de Balls & Glory

Op mijn tweede date met Turbo gingen we eten in Balls & Glory in Leuven. Vond hij uitermate hipster van mij. Ik snap echt niet wat er hipster is aan gehaktballen. Oké ja, dat water met die muntblaadjes, homemade limonade en gratis fruit op tafel doen er misschien geen goed aan. Maar hé, ik heb een ‘kerstbal’ kunnen eten. En hij mag al blij zijn dat ik wilde gaan eten, want ik ben daar op de eerste (paar) date(s) meestal niet zo’n fan van. Ik moet het idee hebben dat ik weg kan. Soit, zo’n gehaktbal is basically fast food. I like fast. De date eindigde op zijn appartement (lees: spoonend op de zetel marginale mensen in Komen Eten uit-lachen en de geniale Wim “Ik ben een beir” Helsen nadoen). Niet zo chaud dat hij mij een bang, bang saapjen vindt, maar soit: ik kan dus wel stellen dat ik hem nog altijd echt leuk vind! (Voor mijn Nederlandse lezers die geen idee hebben waarover ik het heb: dit is het bang, bang saapjen en stop maar al met lezen en ga het kijken, want het is way funnier dan dit allemaal.)

Toen ik op de bus zat, stuurde hij het volgende berichtje: Girl, you sure you’re a muggle? ‘Cause I’d swear that ass is magical!” Scoren, die jongen. Een paar dagen later kreeg ik al een even grappige serie berichtjes. Het was 3u ’s nachts, ik sliep al en Turbo was gaan feesten: “Hey gij, wanneer gaan we nog eens daten????? Amai, zelfs gene slaapwel? Ziek alme, bye! Oké, ik bedoelde lame. Morgen helaas kerstfeest. Anders hadden we kunnen daten.” Toen ik hem ’s morgens naar zijn hoofd slingerde dat dat wel heel eager was, stuurde hij terug: “Wow, eager, eager. Wat heb ik allemaal zitten sturen? Precies alsof ik nog eens wil daten!”

“‘Kom je niet af?’, stuurde Turbo. ‘Ik betaal 20% van de Uber in cash, de rest in spoonzzz.

Die avond bleven er vrienden van hem slapen, maar hij liet subtiel weten dat er nog wel plaats was naast hem: “Kom je niet af? Ik betaal 20% van de Uber in cash, de rest in spoonzzz.Ik lachte hardop en zei dat ik in het donker even goed bij een van zijn vrienden kon belanden. “Kan je proberen, maar die liggen op de zetel en op een luchtmatras, dus dips.Oké, dat maakt de keuze inderdaad een stuk makkelijker. Voor zover die al moeilijk was. Het gesprek ging als volgt verder:

Turbo: Dan moet je je wel haasten, ik hoor de bel niet meer als ik slaap.
Ik: Dan ga ik op het Ladeuze wat Tinderen en ga ik slapen bij de eerste de beste. Heb ik met jou ook gedaan, hé!
Turbo: Wauw, pijnlijk #hurt.
Ik: Nee, da’s een mopje! Niet de eerste, wel de beste 😉
Turbo: Hahaha, oké, mooie comeback.
Ik: Zo ben ik.
Turbo: Hé, beetje downsizen, die dikke nek van je!
Ik: Hm ja, true, willen we niet. Te Antwerps.
Turbo: Jep, en ge bent nu zo schattig!
Ik: Zelfs met dat groot zelfvertrouwen. Die 1m60 maakt alles goed, I guess.
Turbo: Uw rond brilletje heeft er misschien ook wel iets mee te maken 😉
Ik: Oké, dat kan wel 😉 Heb je je kerstcadeau al geopend trouwens? Waren het sokken?
Turbo: Ja! Het waren Happy Dicks!
Ik: Hahahahaha.
Turbo: OMG. Socks. Happy socks. Hahahaha.
Ik: Kan jij wel zeggen, ja 😉
Turbo: Oké, Barney was so right about 2am. Tijd om te gaan slapen, kleine!

Tijd om te gaan slapen indeed. Helaas wel niet in zijn bed. Wordt vervolgd!

3 gedachten over “Kerstballen in de Balls & Glory

Voeg uw reactie toe

  1. Ik kende dit filmpje nog niet (shocking) but thanks for sharing, er is net een beetje fruitsap via mijn neus op mijn telefoon beland 👍 Wim Helsen for life 🙌
    Also: ik ben een beetje verliefd op Turbo inmiddels. MEER TURBO STORIES!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: