Dag van de Onnozele Kinderen

28 december was het Dag van de Onnozele Kinderen. Niet dat ik die dag uitgebreid vier (of überhaupt weet dat hij bestaat en wanneer hij valt), maar dit jaar kon ik niet anders dan er even bij stilstaan. ’s Avonds had ik een date gepland met Turbo: we zouden pizza bestellen en ik bleef bij hem slapen. Ik heb hier al eerder aangehaald dat ik niet snap hoe twee volwassen mensen met een normaal (lees: te klein) bed samen kunnen slapen, dus ik ging sowieso een slapeloze nacht tegemoet. Toen ik de twee dagen ervoor mijn pil vergat en Moeder Natuur die ochtend besliste mij daar dan maar voor te straffen met mijn maandelijkse gift from hell, zag ik de leuke invulling van die slapeloze nacht ook nog aan mijn neus voorbijgaan.

Maar goed, hard en zwaar leven, maar nog steeds niets onnozels. Dat komt nu pas. Net voor ik mijn trein moest halen, stuurde Rambo: “Kom vanavond af?” Hahaha, ik dacht het niet, vriend. Een uur later kwam ook Harvey zich nog eens moeien: “Hey you, wat zijn je plannen vanavond?” Echt, ik had een heel orgie kunnen hebben die avond en ik kon niet eens. God haat mij. En Moeder Natuur ook. Toen ik die wrede speling van het lot aan een vriendin uit de doeken deed, zei ze: “Je weet toch welke dag het vandaag is?” Jep, Dag van de Onnozele Kinderen. And the world made sense again.  

“Kussen met een baard is zo leuk, waarom besef ik dat nu pas?”

Soit, ik liet me door Turbo overhalen om Star Wars te kijken. Grote Harry Pottergeek, yours truly, maar duidelijk geen Star Wars-fan. Maar may the force be with you en zo. Wel heel sexy was dat ik heel de laatste Harry Potterfilm mee kon quoten. Gaf Turbo mij ook punten voor en mijn puntenaantal oversteeg de 20 toch wel. Om toch ook wat in de juiste sfeer te komen, zette hij daarna Ex on the Beach Double Dutch op. Want hé, zijn die programma’s daar niet voor gemaakt? Toen ik met Rambo naar Temptation Island keek, was het verschil tussen ‘kijken’ en ‘kijken kijken’ plots toch niet meer zo duidelijk. Maar na Ex on the Beach stelde Turbo voor om te gaan slapen. Wacht, wat? Was this bioboy all over again?

Met spoonen had hij blijkbaar wel geen problemen, dus toen besloot ik het heft maar in eigen handen te nemen. (Jep, sommige dingen zijn wel veranderd sinds bioboy.) Ik vroeg hem waar ik mijn 26 punten zoal voor kon inzetten en zei dat ik wel een aantal dingen in gedachten had, maar dat ik hoopte dat ik die eigenlijk ook wel gratis zou krijgen. Hij grijnsde en trok mij eindelijk dichter naar zich toe voor een kus. Ha, bye bioboy. (En wow, kussen met een baard is leuk, waarom besef ik dat nu pas???)

“HOE. SLAPEN. MENSEN. SAMEN???”

Na een tijdje had ik wel door dat hij meer wilde (en ik ook, fuck my life), maar hé: Moeder Natuur en zo. “Het is niet dat ik dat niet wil, maar – heel onsexy en zo – ik heb mijn regels.” Hij antwoordde: “Leuke date ben jij. Eerst ditch je mij twee keer en nu geef je me blue balls. Nee, mopje, hoor, maakt niet uit. Nu ja define ‘maakt niet uit’, natuurlijk, maar goed.” Haha, klopt ja, Turbo, maakt wel uit, ik kan er alleen niks aan doen. Over de nacht zelf kan ik wederom kort zijn: HOE. SLAPEN. MENSEN. SAMEN??? Ik heb echt ongeveer geslapen van 6 tot 10.

De volgende ochtend zette hij mij samen met zijn vriend af bij mij thuis (ze moesten toch die richting uit, ik ben niet nu al prinseske Sam). Lekker gênant, want natuurlijk dacht die vriend heel de tijd: “Wie is dat wicht?” Ik was nog geen halve minuut uitgestapt of hij had die vraag waarschijnlijk ook gesteld en ik ben eigenlijk best benieuwd naar zijn antwoord. Volgende date maar eens ontfutselen!

PS: Voor zij die zich afvragen of ik intussen helemaal het noorden kwijt ben – mijn blog bestaat vandaag één jaar, vandaar de verder totaal irrelevante bitmoji-afbeelding. En nu heb ik zin in cake, dammit. 

4 gedachten over “Dag van de Onnozele Kinderen

Voeg uw reactie toe

  1. Jeeej proficiat met je 1 jarig jubileum! En wij hebben 1,80 ter beschikking en das wel voldoende eigenlijk! Voor de rest slaapt David sinds kort ook soms apart omdat ik een irritant geluid maak in mijn slaap. Das ook een manier om ‘t bed voor u alleen te hebben!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: