HASHTAG DOEI

Zo’n twee jaar geleden hebben twee van mijn vriendinnen me op Tinder gezwierd. Er zijn sindsdien heel wat boys de revue gepasseerd – sommigen bleven een nachtje, anderen wat langer. Sommigen braken mijn hart, anderen zijn er nooit echt in geraakt. Er zijn momenten geweest waarop ik het mij niet kon inbeelden – dat ik zo vaak en zo veel met iemand zou daten en dat het dan nog niet saai wordt. En nu is er dan toch eentje blijven plakken. Iemand die het voor elkaar heeft gekregen dat ik de stekker er hier uittrek.

Ik wil jullie niet vervelen met lovey dovey my boyfriend is the cutest­-posts, maar ik wil ook niet over hem schrijven. Omdat dat toch nooit recht doet aan de waarheid. Omdat ik die altijd wel een béétje zal verdraaien, zij het onbewust. En omdat hij veel en veel beter verdient dan dat. Mijn lief is hilarisch, gevat en intelligenter dan veel mensen die ik ken. Een beetje cute but melig but cute. Weet nu al in één zin hoe hij mij moet opvrolijken. En ik zou hem toch nooit echt kunnen beschrijven, dus dan begin ik er ook liever niet aan.

Dus ja, het grote einde van de awkward, vaak te lange, vaak te gedetailleerde Tinderblog is eindelijk aangebroken. En het is helemaal goed zo.

24 gedachten over “HASHTAG DOEI

Voeg uw reactie toe

 1. Ik had natuurlijk kunnen weten dat je niet gedoemd was om voor eeuwig te daten. Het was leuk om mee te lezen over je dates. Veel geluk samen en ik vind stiekem wel dat je een andere blog zou moeten beginnen. Maar wie ben ik om daar iets van te vinden?

  Geliked door 1 persoon

 2. Ohwww neeeeeeeee. En toch ook: wat ontzettend leuk! Zat er dik in natuurlijk, jij bent een té tof wijfie om alleen te blijven 😉
  Dank voor al je avonturen, heb ervan genoten. Geniet van de liefde ❤

  Geliked door 1 persoon

 3. Oeh, proficiat meid! Jammer dat je verhalen stoppen, maar ik snap het volledig. De echte grote liefde moet je met niemand delen 😉 En de grote vraag is dan of je hem ook via Tinder hebt ontmoet? Of gaat dat altijd onbeantwoord blijven?

  Geliked door 1 persoon

 4. Nooooooo! 😥 Naar wat moet ik nu verlangen? Als er een nieuwe blog was, liet ik altijd alles vallen om het direct te lezen. Je blog was fantastisch! Zou enorm leuk moest je nog verder bloggen over iets anders. Zeker laten weten als je dat doet, dan word ik je eerste volger 😉 Uiteraard ben ik enorm blij dat je een goeie relatie gevonden hebt en wens ik je enorm veel geluk toe!

  Geliked door 1 persoon

 5. Juist je blog gelezen. Van helemaal in het begin tot helemaal op het einde.
  Z-A-L-I-G. Ik kon niet ophouden.
  Laat het weten wanneer je iets nieuw start. Je schrijfstijl is fris, gevat en hilarisch.

  Geliked door 1 persoon

  1. Ah zo leuk om te lezen, I clearly missed being praised hehe! Ik schrijf nog altijd héél graag, maar heb geen idee waarover ik dan zou moeten bloggen (al had ik ook nooit gedacht dat mensen zo geïnteresseerd zouden zijn in mijn slightly marginale Tinder-dates, haha!). Anyways, merci!!! 🙂

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: