Sam op Daten met Sukkels

Een tijdje geleden vroeg Sisi van Daten met Sukkels me om een gastblog te schrijven voor haar blog. Ik volg Sisi al sinds ik zelf begon met bloggen en vond haar concept meteen leuk: elke week passeert er een andere sukkel de revue en blogt ze over haar dates. Daten met Sukkels is als het ware een verzameling van anekdotes over online en offline daten, het single zijn en de zoektocht naar een man die geen sukkel is.

Sisi maakt al haar tekeningen zelf, waaronder ook de mijne die je boven deze post ziet. Hieronder kan je mijn gastblog lezen:

“Ik ben Sam, een twenty-something single die zich een weg baant door de dating jungle. Die tocht laat zich anno 2017 vooral kenmerken door mislukte Tinderdates, fuckboys en barsten in mijn ego (en af en toe ook in mijn hart, al geef ik dat niet graag toe). Maar geen zorgen: de nodige dosis zelfspot en the art of awkward zijn nooit veraf.

Het ontstaan van mijn blog situeert zich ergens midden 2016. Het was een zinderende zomeravond en mijn niet-single vriendinnen zochten entertainment. Insert Tinder. Tegen mijn verwachtingen en vooroordelen in bleek het met één van mijn matches bijzonder goed te klikken, en na een paar weken besloten we Tinder in te ruilen voor real life dates.

Die dates begonnen grappig (perfect matchende humor, check), gênant (mijn date studeert biologie en ik verwarde zwanen met pelikanen, check) en romantisch (afspreken met een uitzicht over de Brusselse skyline, check) en eindigden… in de friend zone. 

Even een bittere pil om te slikken, ware het niet dat Tinder me ondertussen al wel één ding geleerd had: voor elk einde is er een nieuw begin, voor elke gesloten deur opent er een nieuwe en elke Tindermatch die verdwijnt, biedt een potentiële nieuwe swipe naar rechts.

En die nieuwe matches kwamen er: de ene al serieuzer dan de andere. Sommigen bleven een nachtje, anderen wat langer. Sommigen baanden zich (onverwacht en onverhoopt) een weg naar mijn hart, nog anderen deden me spijt krijgen dat huishoudelijk geweld op je strafblad komt. Benieuwd geworden naar het relaas van mijn dates? Op mijn blog vind je ze allemaal terug!”

PS: Je kan me vanaf nu ook volgen op Bloglovin!

2 gedachten over “Sam op Daten met Sukkels

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: